Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Chord Gitar Via Vallen Nasibe Wong Ra Duwe

C
Nasibe wong ra nduwe
Am
Di ece karo kancane
Dm G
Nelongso.. Abot kahanane..

Dm
Saiki aku rekoso
C Am
Nanging sregep lehku ndungo
C G C
Aku percoyo uripku biso mulyo

C
Urip neng alam ndunyo
Ming dinggo sementoro
Am
Kabeh kuwi amung titipan
soko sing Kuoso
Dm
Ono sing berlimpah arto
Lan sing urip rekoso
G
Nanging sak tenane
menungso kui kabeh podo

Dm
Opo iki nasibe wong ra nduwe
C
Neng ndi wae nggone uripe
Am
Mesti di ece
C
Nanging aku percoyo
G
Gusti Alloh mboten sare
C
Sabar lan sregep ibadah
C
Ben padang dalane

Am Em
Opo salahe nek aku wong ora nduwe
F G C
Aku ncen kere nanging ojo mbok ece

Baca  Chord Via Vallen - Gadis Dolar - Kunci Gitar

Am
Aku ra ngganggu kowe
Em
Ora tau njaluk kowe
F G
Mergo aku.. sregep nyambut gawe.. hoo..

(Chorus)
C
Nasibe wong ra nduwe
Am
Di ece karo kancane
Dm G
Nelongso.. Abot kahanane..

Dm
Saiki aku rekoso
C Am
Nanging sregep lehku ndungo
C G C
Aku percoyo uripku biso mulyo

C
Tak tompo sak ikhlase
Am
opo sing wis dadi kahanane
Dm G
Wong ora nduwe.. Aku rapopo

Dm C Am
Nanging ojo nganti dewe cilik ati
C G C
Percoyo kabeh kuwi ono dalane..

Am
Urip mung sepisan kudu dipikir tenanan
Em
Ben awakke dewe isih duwe masa depan
F G
Ojo lali nyuwun pangestune Gusti pangeran
C
Insya Alloh kabeh dungone dewe dikabulkan

Baca  Chord Via Vallen – Cerita Anak Jalanan - Kunci Gitar

Am
Saiki dewe pancen isih dadi wong ndalan
Em
Sopo ngerti sesuk iso dadi juragan
F
Asal ora tau kesel ngadepi kahanan
G
Jujur lan sabar kui kuncine kesuksesan

(Chorus)
C
Nasibe wong ra nduwe
Am
Di ece karo kancane
Dm G
Nelongso.. Abot kahanane..

Dm
Saiki aku rekoso
C Am
Nanging sregep lehku ndungo
C G C
Aku percoyo uripku biso mulyo

C
Nasibe wong ra nduwe
Am
Di ece karo kancane
Dm G
Nelongso.. Abot kahanane..

Dm
Saiki aku rekoso
C Am
Nanging sregep lehku ndungo
C G C
Aku percoyo uripku biso mulyo
C G C
Aku percoyo uripku biso mulyo..

Disclaimer Chord Via Vallen – Nasibe Wong Ra Duwe

Chord Gitar Kunci Gitar Kord Gitar

Free Source: Max Pixel

Lirik Lagu dan Kunci Gitar ini memiliki hak cipta / hak milik dari penyanyi, pencipta, pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk komposisi musik, lirik lagu dan kunci gitar yang terdapat di tulisan ini hanyalah untuk keperluan promosi, edukasi dan berbagi informasi. Silahkan download lagu original di aplikasi resmi seperti JOOX dan Spotify. Beli juga CD, DVD dan Nada Sambung Pribadi NSP asli dari artis tersebut untuk mendukung karya-karyanya.


amangudan

Salah satu tugas kita hidup adalah untuk membantu orang lain. Jika kita tidak bisa membantu orang lain, setidaknya kita tidak menyusahkan orang lain.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.