Chord Nella Kharisma – Salah Tompo – Kunci Gitar

Capo Gitar Besi Murah

Chord Gitar Nella Karisma Salah Tompo

Capo fret 5

(Intro) Am Dm G Am
Am Dm G Am

Am Dm
Bingung rasane ati..
G Am
Krungu kabar kowe wes duwe ganti
Am Dm
Sing eling tansah biyen karo janjine
G Am
Malah sopo sing arep ninggalne

Am Dm
Kurang opo aku iki..
G Am
Kabeh penjalukmu wes tak turuti..
Am Dm
Paribasan gayuh bulan tak lakoni
G Am
Opo kowe sing ora ngerti..

(Rapp)
Am
Pancen awale aku tresno marang awakmu
F
ra nyongko ra ngiro kowe arep ninggalke aku
G
opo ra kelingan semono karo janjimu
E
kowe ra bakal ninggalke kabeh tresno sucimu
Am
aku krungu soko tonggo gawe cidro ning ati
F
etok kabeh jare awakmu wes oleh ganti
G
opo balesane awakmu koyo ngene iki
E Am
nganti kowe tego iso ninggalke sumpah janjimu

(Chorus)
Am Dm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
G Am
Gampang percoyo omongane wong liyo
Am Dm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
G E Am
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani

(Rapp)
Am Dm
Ojo salah tompo.. ojo salah nerimo
G
Gampang banget kowe percoyo karo wong liyo
Am
Ra ono niatan opo maneh golek ganti
Am
Mergo kowe kuwi sing ono ning jero ati
Dm
Wes ra sah nesu, opo maneh kudu muring
G
ndak dadi pikiran mengko awakmu dadi gering
Am
pancen tresno kuwi mestine akeh panggudo
Am
tak buktekke kabeh ben kowe ora ngersulo

Apa Kamu Tau  Chord Nella Kharisma - Biru Hatiku - Kunci Gitar

Am Dm
Bingung rasane ati..
G Am
Krungu kabar kowe wes duwe ganti
Am Dm
Sing eling tansah biyen karo janjine
G Am
Malah sopo sing arep ninggalne

Am Dm
Kurang opo aku iki..
G Am
Kabeh penjalukmu wes tak turuti..
Am Dm
Paribasan gayuh bulan tak lakoni
G Am
Opo kowe sing ora ngerti..

(Interlude) Am F G E Am

(Chorus)
Am Dm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
G Am
Gampang percoyo omongane wong liyo
Am Dm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
G E Am
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani

Am Dm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
G Am
Gampang percoyo omongane wong liyo
Am Dm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
G E Am
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani

Chord Original

(Intro) Dm Gm C Dm
Dm Gm C Dm

Dm Gm
Bingung rasane ati..
C Dm
Krungu kabar kowe wes duwe ganti
Dm Gm
Sing eling tansah biyen karo janjine
C Dm
Malah sopo sing arep ninggalne

Dm Gm
Kurang opo aku iki..
C Dm
Kabeh penjalukmu wes tak turuti..
Dm Gm
Paribasan gayuh bulan tak lakoni
C Dm
Opo kowe sing ora ngerti..

Apa Kamu Tau  Chord Nella Kharisma - Aku Kangen Bojomu - Kunci Gitar

(Rapp)
Dm
Pancen awale aku tresno marang awakmu
Bb
ra nyongko ra ngiro kowe arep ninggalke aku
C
opo ra kelingan semono karo janjimu
A
kowe ra bakal ninggalke kabeh tresno sucimu
Dm
aku krungu soko tonggo gawe cidro ning ati
Bb
etok kabeh jare awakmu wes oleh ganti
C
opo balesane awakmu koyo ngene iki
A Dm
nganti kowe tego iso ninggalke sumpah janjimu

(Chorus)
Dm Gm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
C Dm
Gampang percoyo omongane wong liyo
Dm Gm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
C A Dm
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani

(Rapp)
Dm Gm
Ojo salah tompo.. ojo salah nerimo
C
Gampang banget kowe percoyo karo wong liyo
Dm
Ra ono niatan opo maneh golek ganti
Dm
Mergo kowe kuwi sing ono ning jero ati
Gm
Wes ra sah nesu, opo maneh kudu muring
C
ndak dadi pikiran mengko awakmu dadi gering
Dm
pancen tresno kuwi mestine akeh panggudo
Dm
tak buktekke kabeh ben kowe ora ngersulo

Dm Gm
Bingung rasane ati..
C Dm
Krungu kabar kowe wes duwe ganti
Dm Gm
Sing eling tansah biyen karo janjine
C Dm
Malah sopo sing arep ninggalne

Apa Kamu Tau  Chord Nella Kharisma - Polisi - Kunci Gitar

Dm Gm
Kurang opo aku iki..
C Dm
Kabeh penjalukmu wes tak turuti..
Dm Gm
Paribasan gayuh bulan tak lakoni
C Dm
Opo kowe sing ora ngerti..

(Interlude) Dm Bb C A Dm

(Chorus)
Dm Gm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
C Dm
Gampang percoyo omongane wong liyo
Dm Gm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
C A Dm
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani

Dm Gm
Ojo salah tompo.. ojo salah terimo
C Dm
Gampang percoyo omongane wong liyo
Dm Gm
Ra ono niatan.. aku golek ganti
C A Dm
Mergo mung kowe.. sing tak tresnani

Disclaimer Chord Nella Kharisma – Salah Tompo

Chord Gitar Kunci Gitar Kord Gitar
Free Source: Max Pixel

Lirik Lagu dan Kunci Gitar ini memiliki hak cipta / hak milik dari penyanyi, pencipta, pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk komposisi musik, lirik lagu dan kunci gitar yang terdapat di tulisan ini hanyalah untuk keperluan promosi, edukasi dan berbagi informasi. Silahkan download lagu original di aplikasi resmi seperti JOOX dan Spotify. Beli juga CD, DVD dan Nada Sambung Pribadi (NSP) asli dari artis tersebut untuk mendukung karya-karyanya.