Chord Nella Kharisma – Konco Kringetan – Kunci Gitar

Chord Gitar Nella Kharisma Konco Kringetan

Capo di fret 2

(Intro) C G Am Em F C G

C G Am
yang, biyen piye janjine
Em F
kowe ra bakal cidro
C G
marang sumpah setyomu

C G Am
aku.. tansah angugemi
Em F
senadyan loro ati
C G
kowe mblenjani janji..

(Intro) F G C

C
bibit awet aku
G
nyawang kowe karo kancamu
Am
gegojekan naliko
Em
wayah bengi udan banyu
F
demak demok terus
C
dibacutke karo ciuman
G
ngelus dodo ati
G
iki mergo uwes kelaran

C
durung tau aku
G
ngerasake loro sakdurunge
Am
mergo ati iki
Em
durung pernah ono sing duwe
F
teko biyen nganti
C G
saiki aku tresno dirimu
G
mugo biso dadi bojo
sampe akhir uripku

(Chorus)
C G Am
yang, biyen piye janjine
Em F
kowe ra bakal cidro
C G
marang sumpah setyomu

C G Am
aku.. tansah angugemi
Em F
senadyan loro ati
C G
kowe mblenjani janji..

C
saikine ku wes
G Am
ngerti kabeh opo to sebabe
mergo gandeng aku
Em
ora pernah ono senenge
F
seng tak jalok saiki
C
wes cukup semene saja
G
hubungan kita jangan
G
pernah ada derita

C
welingku siji ojo
G
mung dadi konco kringetan
Am
yen tembe mburi kowe
Em
bakale dadi wong edan
F
luweh becik aku
C G
mundur dadi jomblo sing keren
G
wes cukup sak mene saiki lo gue end

Baca juga:  Chord QUEST - Walang Hanggan - Kunci Gitar

(Chorus)
C G Am
yang, biyen piye janjine
Em F
kowe ra bakal cidro
C G
marang sumpah setyomu

C G Am
aku.. tansah angugemi
Em F
senadyan loro ati
C G
kowe mblenjani janji..

(Intro) C G Am Em F C G

(Chorus)
C G Am
yang, biyen piye janjine
Em F
kowe ra bakal cidro
C G
marang sumpah setyomu

C G Am
aku.. tansah angugemi
Em F
senadyan loro ati
C G
kowe mblenjani janji..

C G Am
yang, biyen piye janjine
Em F
kowe ra bakal cidro
C G
marang sumpah setyomu

C G Am
aku.. tansah angugemi
Em F
senadyan loro ati
C G
kowe mblenjani janji..

C G Am
yang, biyen piye janjine
Em F
kowe ra bakal cidro
C G
marang sumpah setyomu

C G Am
aku.. tansah angugemi
Em F
senadyan loro ati
C G
kowe mblenjani janji..
F G C
jebul janjimu ora biso dipercoyo..

Chord Original

(Intro) D A Bm F#m G D A

D A Bm
yang, biyen piye janjine
F#m G
kowe ra bakal cidro
D A
marang sumpah setyomu

D A Bm
aku.. tansah angugemi
F#m G
senadyan loro ati
D A
kowe mblenjani janji..

(Intro) G A D

D
bibit awet aku
A
nyawang kowe karo kancamu
Bm
gegojekan naliko
F#m
wayah bengi udan banyu
G
demak demok terus
D
dibacutke karo ciuman
A
ngelus dodo ati
A
iki mergo uwes kelaran

Baca juga:  Chord Jonathan David & Melissa Helser - Beautiful Surrender - Kunci Gitar

D
durung tau aku
A
ngerasake loro sakdurunge
Bm
mergo ati iki
F#m
durung pernah ono sing duwe
G
teko biyen nganti
D A
saiki aku tresno dirimu
A
mugo biso dadi bojo
sampe akhir uripku

(Chorus)
D A Bm
yang, biyen piye janjine
F#m G
kowe ra bakal cidro
D A
marang sumpah setyomu

D A Bm
aku.. tansah angugemi
F#m G
senadyan loro ati
D A
kowe mblenjani janji..

D
saikine ku wes
A Bm
ngerti kabeh opo to sebabe
mergo gandeng aku
F#m
ora pernah ono senenge
G
seng tak jalok saiki
D
wes cukup semene saja
A
hubungan kita jangan
A
pernah ada derita

D
welingku siji ojo
A
mung dadi konco kringetan
Bm
yen tembe mburi kowe
F#m
bakale dadi wong edan
G
luweh becik aku
D A
mundur dadi jomblo sing keren
A
wes cukup sak mene saiki lo gue end

(Chorus)
D A Bm
yang, biyen piye janjine
F#m G
kowe ra bakal cidro
D A
marang sumpah setyomu

D A Bm
aku.. tansah angugemi
F#m G
senadyan loro ati
D A
kowe mblenjani janji..

Baca juga:  Chord Hamilton Leithauser + Rostam - A 1000 Times - Kunci Gitar

(Intro) D A Bm F#m G D A

(Chorus)
D A Bm
yang, biyen piye janjine
F#m G
kowe ra bakal cidro
D A
marang sumpah setyomu

D A Bm
aku.. tansah angugemi
F#m G
senadyan loro ati
D A
kowe mblenjani janji..

D A Bm
yang, biyen piye janjine
F#m G
kowe ra bakal cidro
D A
marang sumpah setyomu

D A Bm
aku.. tansah angugemi
F#m G
senadyan loro ati
D A
kowe mblenjani janji..

D A Bm
yang, biyen piye janjine
F#m G
kowe ra bakal cidro
D A
marang sumpah setyomu

D A Bm
aku.. tansah angugemi
F#m G
senadyan loro ati
D A
kowe mblenjani janji..
G A D
jebul janjimu ora biso dipercoyo..

Disclaimer Chord Nella Kharisma – Konco Kringetan

Chord Gitar Kunci Gitar Kord Gitar
Free Source: Max Pixel

Lirik Lagu dan Kunci Gitar ini memiliki hak cipta / hak milik dari penyanyi, pencipta, pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk komposisi musik, lirik lagu dan kunci gitar yang terdapat di tulisan ini hanyalah untuk keperluan promosi, edukasi dan berbagi informasi. Silahkan download lagu original di aplikasi resmi seperti JOOX dan Spotify. Beli juga CD, DVD dan Nada Sambung Pribadi NSP asli dari artis tersebut untuk mendukung karya-karyanya.