• Beranda / Chord / Chord Nella Kharisma – Getun Masa Lalu – Kunci Gitar

Chord Nella Kharisma – Getun Masa Lalu – Kunci Gitar

Chord Gitar Nella Kharisma Getun Masa Lalu

(Intro) D G A D
Bm Em A D

D G
ketemu aku ro sliramu
A D
sing saiki dadi masa laluku
Bm Em
ser-seran rasane njero atiku
A D
ora nyongko sliramu mundak ayu

D G
rasane aku getun tenanan
A D
medotke sliramu wektu pacaran
Bm Em
kabeh mau amergo jalaran
A D
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

G D
saiki aku uwes ngerti
A D
yen sliramu ora bakal bali
G D
saiki aku cobo nglalekno
A D
mugo kowe iso seneng ro wong liyo

D G
pancen aku tresno kowe
A
sayangku mung karo kowe
D
yo mung kowe sing neng ati
Bm
susah seneng tekan mati
Em
ora bakal tak tinggalke
A
njajal mbok titeni wae
D
omonganku iki bener
D
mugo wae ora minger

G
opo enenge awakmu
A
wes melengkapi uripku
D
senajan kamu sangat lucu
Bm
dandan wae yo ora tau
Em
opo maneh nganggo gincu
Am
ben gawe mlinir lambemu
D
rupamu pancen polosan
D
aku coba tetep krasan

G
nanging kok godaan teko
A
aku seneng ro wong liyo
D
mergane bodimu nonjok
Bm
bojoku tak tinggal lungo
Em
pancen atiku ra urus
A
kepincut obrakan gembus
D
gawe aku mati alus
D
kowe saiki ra ngurus

Baca juga:  Chord Nella Kharisma - Sepi Tanpo Kowe - Kunci Gitar

G
getun kuwi tibo mburi
A
ora bakal tibo ngarep
D
kabeh banjur tak lakoni
Bm
senajan mbiyen ati ngarep
Em
getunku soyo tenanan
A
yen aku nyawang dirimu
D
sing mbiyen dadi bojoku
D
saiki masa laluku

(Chorus)
D G
ketemu aku ro sliramu
A D
sing saiki dadi masa laluku
Bm Em
ser-seran rasane njero atiku
A D
ora nyongko sliramu mundak ayu

D G
rasane aku getun tenanan
A D
medotke sliramu wektu pacaran
Bm Em
kabeh mau amergo jalaran
A D
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

G D
saiki aku uwes ngerti
A D
yen sliramu ora bakal bali
G D
saiki aku cobo nglalekno
A D
mugo kowe iso seneng ro wong liyo

D G
pancen kowe ayu tenan
A
bedo pas mbiyen pacaran
D
dulu ra mbejaji tenan
Bm
wajahmu sangat pas-pasan
Em
saiki kowe wes bedho
A
gawe aku ngelus dodo
D
mbiyen kok tak sio-sio
D
nganti uripmu nelongso

Baca juga:  Chord Bastille - Glory - Kunci Gitar

G
sempet ketemu neng dalan
A
aku eroh kowe sliliran
D
lha kok atiku ser-seran
Bm
nyawang kowe sing menawan
Em
saiki piye carane
A
aku oleh pin BBMme
D
yen wes oleh njur tak invite
D
mugo wae di ACC

G
lha dilalah di ACC
A
ora nyongko bungah tenan
D
jebul malah njur di DC
Bm
yo tak tompo kasunyatan
Em
mungkin kowe wes kelaran
A
nganti kowe wegah tenan
D
karo aku sing ra mutu
D
arep bali neng awakmu

G
saiki wis tak ikhlasno
A
kowe nduweke wong liyo
D
aku yo mung iso pasrah
Bm
tak jak balen kowe wegah
Em
yo wes ra sah tak pikirke
A
timbang aku mumet ndase
D
mending aku joget wae
D
joget jangdut sak penake

(Chorus)
D G
ketemu aku ro sliramu
A D
sing saiki dadi masa laluku
Bm Em
ser-seran rasane njero atiku
A D
ora nyongko sliramu mundak ayu

D G
rasane aku getun tenanan
A D
medotke sliramu wektu pacaran
Bm Em
kabeh mau amergo jalaran
A D
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

Baca juga:  Chord Audy - Tak Seperti Dia - Kunci Gitar

D G
ketemu aku ro sliramu
A D
sing saiki dadi masa laluku
Bm Em
ser-seran rasane njero atiku
A D
ora nyongko sliramu mundak ayu

D G
rasane aku getun tenanan
A D
medotke sliramu wektu pacaran
Bm Em
kabeh mau amergo jalaran
A D
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

G D
saiki aku uwes ngerti
A D
yen sliramu ora bakal bali
G D
saiki aku cobo nglalekno
A D
mugo kowe iso seneng ro wong liyo

Disclaimer Chord Nella Kharisma – Getun Masa Lalu

Chord Gitar Kunci Gitar Kord Gitar

Free Source: Max Pixel

Lirik Lagu dan Kunci Gitar ini memiliki hak cipta / hak milik dari penyanyi, pencipta, pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk komposisi musik, lirik lagu dan kunci gitar yang terdapat di tulisan ini hanyalah untuk keperluan promosi, edukasi dan berbagi informasi. Silahkan download lagu original di aplikasi resmi seperti JOOX dan Spotify. Beli juga CD, DVD dan Nada Sambung Pribadi NSP asli dari artis tersebut untuk mendukung karya-karyanya.

Apa kamu tau ini?