Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Chord Gitar Nella Kharisma Aku Kangen Bojomu

Capo di fret 4

(Intro) F G C C
F G C C

F
Tak jaluk gedhe sepuramu
G C
Yen aku kangen karo bojomu
C F
Nadyan gawe remok batinmu
G C
Nanging lilakno bojomu

F G
Aku ra nyejo, aku ra nyangka
E Am
Ati iki nandang asmoro
Am G F
Mung tetepno atiku
G C
Selawase aku tresno bojomu

Am G
Saktenane atiku pancen kangen bojomu
G
Ra keno pisah mergo tresno wis kadung jeru
F
Sing ta jakuk mung siji teko awakmu
G
Ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku

Am
Ra perlu tak rapalne mantaro sing komat kamit
G F
Mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit amit
G
Sakiki kabeh wis dadi lelakonku
C
Lelakon aku arep ngepek bojomu

(Chorus)
F
Tak jaluk gedhe sepuramu
G C
Yen aku kangen karo bojomu
C F
Nadyan gawe remok batinmu
G C
Nanging lilakno bojomu

F G
Aku ra nyejo, aku ra nyangka
E Am
Ati iki nandang asmoro
Am G F
Mung tetepno atiku
G C
Selawase aku tresno bojomu

Am G
Apa pancene koe trahe ra iso mikir
F
Tak kiro pancene awakmu kui sing rodo kenthir
G
Ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir
Am
Pantes wae yen bojomu saiki banting setir

Baca  Chord Nella Kharisma – Cintaku Sayang - Kunci Gitar

G
Mulo saiki kabeh ceritane wis bedo
F
Ra usum kaya crito wayang rama lan shinta
G
Usume saiki kanca yo tego mangan kanca
C
Yen panggah ra trimo men e tak kepruk bata

(Chorus)
F
Tak jaluk gedhe sepuramu
G C
Yen aku kangen karo bojomu
C F
Nadyan gawe remok batinmu
G C
Nanging lilakno bojomu

F
Tak jaluk gedhe sepuramu
G C
Yen aku kangen karo bojomu
C F
Nadyan gawe remok batinmu
G C
Nanging lilakno bojomu

F G
Aku ra nyejo, aku ra nyangka
E Am
Ati iki nandang asmoro
Am G F G
Mung tetepno atiku selawase
Am G F
Mung tetepno atiku
G C
Selawase aku tresno bojomu

(Outro) C

Chord Original

(Intro) A B E E
A B E E

A
Tak jaluk gedhe sepuramu
B E
Yen aku kangen karo bojomu
E A
Nadyan gawe remok batinmu
B E
Nanging lilakno bojomu

A B
Aku ra nyejo, aku ra nyangka
G# C#m
Ati iki nandang asmoro
C#m B A
Mung tetepno atiku
B E
Selawase aku tresno bojomu

Baca  Chord Nella Kharisma - Aku Tak Biasa - Kunci Gitar

C#m B
Saktenane atiku pancen kangen bojomu
B
Ra keno pisah mergo tresno wis kadung jeru
A
Sing ta jakuk mung siji teko awakmu
B
Ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku

C#m
Ra perlu tak rapalne mantaro sing komat kamit
B A
Mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit amit
B
Sakiki kabeh wis dadi lelakonku
E
Lelakon aku arep ngepek bojomu

(Chorus)
A
Tak jaluk gedhe sepuramu
B E
Yen aku kangen karo bojomu
E A
Nadyan gawe remok batinmu
B E
Nanging lilakno bojomu

A B
Aku ra nyejo, aku ra nyangka
G# C#m
Ati iki nandang asmoro
C#m B A
Mung tetepno atiku
B E
Selawase aku tresno bojomu

C#m B
Apa pancene koe trahe ra iso mikir
A
Tak kiro pancene awakmu kui sing rodo kenthir
B
Ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir
C#m
Pantes wae yen bojomu saiki banting setir

B
Mulo saiki kabeh ceritane wis bedo
A
Ra usum kaya crito wayang rama lan shinta
B
Usume saiki kanca yo tego mangan kanca
E
Yen panggah ra trimo men e tak kepruk bata

Baca  Chord Nella Kharisma - Sepi Tanpo Kowe - Kunci Gitar

(Chorus)
A
Tak jaluk gedhe sepuramu
B E
Yen aku kangen karo bojomu
E A
Nadyan gawe remok batinmu
B E
Nanging lilakno bojomu

A
Tak jaluk gedhe sepuramu
B E
Yen aku kangen karo bojomu
E A
Nadyan gawe remok batinmu
B E
Nanging lilakno bojomu

A B
Aku ra nyejo, aku ra nyangka
G# C#m
Ati iki nandang asmoro
C#m B A B
Mung tetepno atiku selawase
C#m B A
Mung tetepno atiku
B E
Selawase aku tresno bojomu

(Outro) E

Disclaimer Chord Nella Kharisma – Aku Kangen Bojomu

Chord Gitar Kunci Gitar Kord Gitar

Free Source: Max Pixel

Lirik Lagu dan Kunci Gitar ini memiliki hak cipta / hak milik dari penyanyi, pencipta, pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk komposisi musik, lirik lagu dan kunci gitar yang terdapat di tulisan ini hanyalah untuk keperluan promosi, edukasi dan berbagi informasi. Silahkan download lagu original di aplikasi resmi seperti JOOX dan Spotify. Beli juga CD, DVD dan Nada Sambung Pribadi (NSP) asli dari artis tersebut untuk mendukung karya-karyanya.


amangudan

Salah satu tugas kita hidup adalah untuk membantu orang lain. Jika kita tidak bisa membantu orang lain, setidaknya kita tidak menyusahkan orang lain.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.