Chord Jihan Audy – Jomblo Happy – Kunci Gitar

Chord Gitar Jihan Audy – Jomblo Happy Mudah

Jihan Audy Jomblo Happy Chord

(Intro) Em…

Em
kapan aku iso nduwe pacar ganteng lan gemati
Bm
soko akehe wong lanang ra ono sing nyanthol siji
C D
opo pancen aku ditakdirke dadi jomblo abadi
Em
urip cukup ora kurang nanging keroso sepi

Bm
jarene simbokku mikiro sekolah disek
C
bar mikir sekolah langsung dikon mikir kerjo
D
terus piye nasibe awakku sing nganti saiki
isih dadi jomblo

Em D
rasane ngenes nek dadi jomblo
Bm
pas nyawang wong liyo sing wes nduwe bojo
C
arep dolan isone mung dewe
D Em
ra koyo koncone sing ngejak bojone

D
mubeng mubeng muteri kuto
Bm
sopo ngerti entuk gebetan
C
ndelok kiwo tengen kabeh do yang yangan
D Em
atiku loro sakno tenan

(Chorus)
Bm
kapan nduwe pacar
D C
pacar mana, pacar mana, pacar mana
G Bm
yang bisa membuatku bahagia

Em Bm
senajan jomblo nanging kudu happy
D C
jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy
Em
kalau jodoh nggak bakalan pergi

(Interlude) Em Bm C D
Em Bm C D

Em
pas lagi ngopi
D
ono wong lanang nganggo klambi abang
Bm
kethok ganteng tenan
C
ora suwi tak jak kenalan
D Em
eh jebule bocahe ngaku isih jomblo

Bm
lha sesuke dolan ning omahe
D
aku pancal gas sak pole
C
tekan nggone malah mbrebes mili
D Em
mergo kedhisikan ono sing marani

(Chorus)
Bm
kapan nduwe pacar
D C
pacar mana, pacar mana, pacar mana
G Bm
yang bisa membuatku bahagia

Em Bm
senajan jomblo nanging kudu happy
D C
jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy
Em
kalau jodoh nggak bakalan pergi

Em
bim salabim abrakadabra
Bm
aku kudu piye ben ra jomblo maneh
C
kabeh wes tak lakoni tanpo maen nyeleneh
D Em
tak enteni jodohku nganti aku jeleh

Bm
penting uripku iki ora kurang piknik
C
senajan isih jomblo aku ora panik
C
digowo santai koyo ning pantai
D Em
isih akeh konco sing marakke happy

(Chorus)
Bm
kapan nduwe pacar
D C
pacar mana, pacar mana, pacar mana
G Bm
yang bisa membuatku bahagia

Em Bm
senajan jomblo nanging kudu happy
D C
jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy
Em
kalau jodoh nggak bakalan pergi

Disclaimer Chord Lagu Jihan Audy – Jomblo Happy

Chord Gitar Kunci Gitar Kord Gitar Jihan Audy – Jomblo Happy
Free Source: Max Pixel

Lirik Lagu dan Kunci Gitar ini memiliki hak cipta / hak milik dari penyanyi, pencipta, pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk komposisi musik, lirik lagu dan kunci gitar yang terdapat di tulisan ini hanyalah untuk keperluan promosi, edukasi dan berbagi informasi. Silahkan download lagu original di aplikasi resmi seperti JOOX dan Spotify. Beli juga CD, DVD dan Nada Sambung Pribadi NSP asli dari artis tersebut untuk mendukung karya-karyanya.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...